123 AutomatiseringMaak Microsoft 365 veiliger

Online werken is makkelijk en efficiënt, mits je aan beveiliging denkt. Met een paar eenvoudige maatregelen maak je het hackers moeilijker én zorg je dat je bij eventuele problemen weer snel aan de slag kunt.

Bij 123Automatisering kunnen wij je helpen door Microsoft 365 in te richten op:

  • Automatische back-ups;
  • Microsoft Defender voor Microsoft 365;
  • 2-factor authenticatie;

1.      Automatische back-ups
Microsoft voorziet geen uitgebreide back-up voorziening in Microsoft 365. Daarom is bij gegevensverlies, herstel niet mogelijk. Wij kunnen jouw Microsoft 365 licentie voorzien van betrouwbare (externe) back-ups. Daarmee ben je niet alleen beschermd tegen dataverlies, maar ook tegen onbedoelde wijzigingen. meer info…

2.      Microsoft Defender (Adavanced Threat Protection) voor Office 365
Geïntegreerde beveiliging tegen bedreigingen voor heel Office 365.


Microsoft Defender voor Office 365 beschermt je organisatie tegen kwaadwillende bedreigingen afkomstig van e-mailberichten, koppelingen (URL’s) en hulpmiddelen voor samenwerking.

  • Beleid voor bedreigingsbeveiliging : definieer beleid voor bedreigingsbeveiliging om het juiste beveiligingsniveau in te stellen voor uw organisatie.
  • Rapporten : bekijk realtime rapporten om prestaties van Defender voor Office 365 in de organisatie te bewaken.
  • Functies voor bedreigingsonderzoek en reacties : gebruik toonaangevende hulpmiddelen om bedreigingen te onderzoeken, te doorgronden, te simuleren en te voorkomen.
  • Mogelijkheden voor geautomatiseerd onderzoek en acties : bespaar tijd en moeite bij het onderzoeken en beperken van bedreigingen.
https://www.youtube.com/watch?v=v3dMkd3JsVg&feature=emb_logo

3.      2-factor Authenticatie
Ben jij wie je zegt dat je bent? Met 2-factor authenticatie maak je inloggen veiliger. Aan mailadres en wachtwoord voeg je een code op je mobieltje toe. Zelfs als een onbevoegde jouw wachtwoord achterhaalt, is inloggen nog niet mogelijk. meer info…

Wil je ook je Microsoft 365 omgeving beter beveiligen?
Vul dan onderstaande contactformulier in of bel met 030-3035338.