123 AutomatiseringWat is VoIP?

Telefonie via Internet voor een vaste prijs en gegarandeerde kwaliteit en bereikbaarheid. U weet vooraf precies wat de kosten zijn en wat u daarvoor krijgt. Geen lokale telefooncentrale meer maar een VoIP centrale in de Cloud.

Wat is VoIP? VoIP is een afkorting voor Voice Over IP. Dus spraak over een IP verbinding. In de meeste gevallen betreft het IP over een internetverbinding. Staat de telefooncentrale in een datacenter dan heet het Hosted VoIP, Hosted PBX of telefonie in de cloud.

123AUTOMATISERING maakt gebruik van een VoIP platform in de Cloud. Vanuit ons kantoor in Houten beheren wij het VoIP platform voor u.

En met deze technologie is het in veel gevallen mogelijk om de VoIP centrale te koppelen met uw CRM pakket. Op deze manier is telefonie een echt IT product en voorziet het u van talloze voordelen.

Niet alleen helder in communicatie maar ook helder in maandelijkse kosten en beheer

 Hosted VOIP

Met onze Hosted IP telefonie oplossing heeft u geen fysieke telefooncentrale meer nodig. U betaald alleen wat u nodig heeft, een vast bedrag per toestel/gebruiker. Dit levert u gelijk een flinke kostenbesparing op.

Hosted VoIP staat voor

  • Hoge gesprekskwaliteit (HD) en betrouwbaarheid.
  • Hosted oplossing, zonder fysieke telefooncentrale.
  • Ongekende mobiliteit en flexibiliteit.
  • ISDN- of analoge lijnen zijn niet meer nodig.
  • Vaste prijs p/mand incl. bellen naar vast en mobiel binnen NL
  • Vast en mobiel integratie
  • Video bellen

Hosted VoIP is flexibel

Met Hosted VoIP communiceert u via de Cloud. U kunt gebruikmaken van een IP toestel, (een standaard telefoon werkt niet) uw vaste en mobiele telefoon, evenals uw tablet en computer. In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist Hosted Telefonie géén grote investering en is een ISDN-verbinding overbodig. Daarnaast betaalt u alleen voor de functies die u gebruikt. Uw telefooncentrale in de Cloud beweegt mee met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Het aantal gebruikers kan heel eenvoudig worden aangepast.

Hosted VoIP Vast en Mobiel integratie (VAMO)

Vast en Mobiel integratie geeft u als gebruiker veel flexibiliteit. Uw SIMkaart wordt onderdeel van de (cloud) telefooncentrale. Zo bent u bereikbaar op u vaste- en mobiele nummer op één device.

U belt bijvoorbeeld met u smartphone en de ontvanger ziet alleen u bedrijfsnummer. Zo heeft u ook nog maar één voicemailbox.