123 AutomatiseringCamera toezicht

Het gebruik van beveiligingscamera’s voor het observeren van openbare ruimtes en bij bedrijven is tegenwoordig goed geaccepteerd. Ook privé zie je de laatste jaren een enorme toename in het gebruik van beveiligingscamera’s voor het observeren van eigendommen.

Toch zie je nog vaak dat de opgenomen beelden tegenvallen. Vaak zijn de beelden die overdag zijn opgenomen prima maar de beelden die s ’nachts worden opgenomen vallen vaak tegen.

En dat hoeft tegenwoordig echt niet meer. Er zijn nl. heel veel goede, betrouwbare en vooral betaalbare oplossingen te verkrijgen.

Wij leveren hoogwaardige IP beveiligingscamera’s waarmee u uw eigendommen kunt observeren. Deze (opgenomen) beelden zijn vervolgens gemakkelijk te bekijken op uw smartphone, pc of tablet.

Infrarood

Een goede oplossing is een IP Camera met infrarood nachtzicht die automatisch overschakelt naar grijstinten zodra de infraroodverlichting wordt ingeschakeld.

Color Vu

Met de nieuwste technologie is het zelfs mogelijk om heldere en scherpe kleurenbeelden vol levendige details in donkere scenario’s vast te leggen. Dit is waar ColorVu-technologie voor gemaakt is.

Laat u verrassen door de interessante prijs en de geweldige kwaliteit.

Een persoon die een paarse jas draagt, of een groene auto met een modderig kenteken – een ColorVu camera legt dit allemaal vast, zelfs in totale duisternis.

Hieronder een goed voorbeeld van een Infrarood opname en een ColorVu opname