123 AutomatiseringXelion

Zakelijke telefonie is de levensader van elk communicerend bedrijf. Xelion is in de wereld van VoIP telefonie dé hosted telefonieoplossing uit de cloud. Met VoIP Zakelijk van Xelion hebben bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde. Een optimaal bereikbare organisatie met medewerkers die altijd en overal met VoIP kunnen bellen. Zowel met de vaste telefoon, PC, laptop als met de smartphone.

Dankzij de unieke Xelion 7 app is de smartphone volledig onderdeel geworden van de bedrijfscommunicatie, waarbij het vaste nummer altijd binnen handbereik is. Integratie met Outlook of een relatiebeheerpakket is mogelijk dankzij de openheid van het platform. Dat en nog veel meer maakt dat Xelion excellente software is, die communicatie en klantcontact op een hoger plan brengt.

Altijd en overal bereikbaar
Communiceer hoe jij wilt communiceren

De hosted telefonieoplossing van Xelion uit de cloud maakt klantcontact zoveel makkelijker en beter dan in de oude situatie met een vaste telefooncentrale. Dankzij de ontwikkeling van softwaretechnologie is het mogelijk om voor een vaste aantrekkelijke prijs per maand een zeer rijk pallet aan mogelijkheden te bieden. Daarom biedt Xelion VoIP zakelijk aan, voor betere prestaties en efficiëntere communicatie.

Alle functionaliteiten zoals doorverbinden, belgroepen, wachtrijen, meldteksten, wachtmuziek, huntgroepen, rapportages en nog veel meer zitten standaard in het pakket zonder extra te hoeven betalen. Bovendien is vrijwel alles eenvoudig door de eigen medewerkers in te richten en dagelijks aan te passen. Xelion maakt dat zakelijke telefonie en VoIP zakelijk bellen een veel rijkere ervaring wordt waarvan klanten en medewerkers elke dag het plezier en gebruikersgemak zullen ervaren.

Vast-mobiele integratie

Xelion heeft de vast-mobiele integratie met de smartphone-app tot een prioriteit verklaard in de ontwikkelstrategie . Het vaste nummer en het gekoppelde adresboek is dankzij de app altijd en overal voor handen. Bovendien is er altijd een schat aan informatie beschikbaar op de app. Steeds meer bedrijven kiezen er zelfs voor om medewerkers alle zakelijke communicatie via de app te laten lopen omdat hiermee alle praktische voordelen als veilig bellen, doorschakelen en terugluisteren van het gesprek voor handen zijn. Bellen via de app betekent alle voordelen van de centrale, zaken die men gewend is van de vaste telefoon, maar dan altijd en overal voor handen. In een tijd dat steeds meer bedrijven overgaan naar flexibele werkplekken of het Nieuwe Werken – thuis of in de buurt – is de mobiele bel-app dus een onmisbaar instrument geworden om de bereikbaarheid van de organisatie met stappen omhoog te laten gaan.

De Xelion softphone is het meest populaire onderdeel van de Xelion service. Uiterst flexibel, gebruiksvriendelijk en regelmatig bijgewerkt. Bellen, contacten en oproepstatistieken bekijken vanaf uw desktop en nog veel meer. Download hieronder de Xelion-App voor de desktop versie voor Windows of voor de Java omgeving.

Hoewel veel kantoormedewerkers ervoor kiezen om over te stappen op softphones, zijn er velen die het gemak van traditionele bureautelefoons willen behouden. Xelion ondersteunt een breed scala aan bureautelefoons en draadloze handsets van alle populaire fabrikanten, waaronder Yealink, Cisco, Polycom, Gigaset en nog veel meer. Alle apparaten worden gesynchroniseerd met het cloudplatform voor een wereldwijde toegang tot het adresboek, oproepweergave, BLF en meer.

Thuis. Kantoor. Onderweg.

Ondernemers die mee veranderen schakelen nu over naar hun mobiel als hét zakelijk communicatiemiddel. De Xelion-app, met daarin de app-functionaliteit is ineens een centrale spil geworden in de communicatie, intern en buiten de eigen organisatie. Met de Xelion-app is het onder andere meer mogelijk om gesprekken op te zetten, een eigen telefoonaansluiting te beheren, voicemailberichten terug te luisteren of aansluitingen door te schakelen.

Als onderneming altijd en overal bereikbaar, ook als het grootste gedeelte thuis werkt? Kies voor VoIP telefonie van Xelion.