123 AutomatiseringOver ons

123AUTOMATISERING is in 2015 opgericht door Johan van den Hoogen. Na jaren actief werkzaam te zijn geweest binnen de (veterinaire en dentale) ICT sector werd het tijd om voor zichzelf te starten.

Sinds die tijd is er een hoop veranderd en is 123AUTOMATISERING goed gegroeid. Tegenwoordig hebben we onze expertise uitgebreid naar diverse branches en bieden we naast ICT oplossingen voor de veterinaire en dentale sector ook specifieke ICT en telefonie oplossingen voor algehele praktijk-automatisering, MKB en specifieke oplossingen voor bedrijfsverzamelgebouwen.

123AUTOMATISERING is geen Sales organisatie. Simpelweg hebben we geen Sales afdeling die op zoek gaat naar nieuwe klanten. Onze klanten komen vooral via mond op mond reclame bij ons terecht. Onze klanten zijn onze Sales medewerkers, onze ambassadeurs. Onze techneuten zijn tegelijkertijd ook onze commerciële consultants die langskomen voor een kennismakingsgesprek en direct onsite een inventarisatie kunnen uitvoeren en u van advies kunnen voorzien. Diezelfde consultant komt ook de installatie bij u uitvoeren.

Met inmiddels meer dan 20 jaar (sinds 1997) kennis en ervaring in de ICT, biedt 123AUTOMATISERING u hoogwaardige en betaalbare ICT oplossingen. Voor elke branche hebben wij wel een passende oplossing. Of u nu een tandartspraktijk, een dierenartspraktijk, een (dieren)kliniek , een (dieren)ziekenhuis, een winkel of een accountantskantoor heeft, wij zijn bekend met de veel gebruikte software toepassingen en de daarbij benodigde hardware in uw branche.

“ONS DOEL IS OM ONDERNEMINGEN TE VOORZIEN VAN VEILIGE EN BETROUWBARE ICT OPLOSSINGEN”

Waar wij dagelijks zoal mee bezig zijn? Wij doen eigenlijk (bijna) alles wat met IP te maken heeft zoals o.a. : Netwerk- en werkplek-beheer, VoIP telefonie, security, Cloud diensten (o.a. Microsoft 365), beveiliging camera’s, (managed)Internet lijnen en fail-over oplossingen, (managed) WiFi, infrastructuur (bekabeling en patchkasten), toegang controlesystemen en alarmsystemen.

Service en bereikbaarheid staan bij ons bovenaan!  Gegarandeerd!

Kiest u voor onze diensten, dan heeft u voor al uw ICT oplossingen één aanspreekpunt, één supportafdeling en alles netjes overzichtelijk op één factuur.

Daarom is ons motto: “Voorsprong door service..’

Wij hopen u als partner te mogen verwelkomen. Kennis maken = Kennis delen.

Bent u ook nieuwsgierig wat 123AUTOMATISERING voor uw onderneming kan doen. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen uw ICT omgeving en dus uw bedrijfsvoering te optimaliseren? Wacht niet langer en vul ons contactformulier in of bel met 030-3035338