123 AutomatiseringSecurity awareness platform!

Maak medewerkers weerbaar tegen digitale dreigingen met ons
security awareness platform!

Bij de meeste bedrijven vormen de medewerkers het grootste beveiligingsrisico.
Maar liefst 70 procent van alle incidenten wordt veroorzaakt door menselijke fouten. Soms worden ze veroorzaakt door onoplettendheid. Maar in veel gevallen
zijn medewerkers onvoldoende getraind om incidenten te voorkomen of tegen te houden, waardoor de systemen en data risico lopen.

Het is noodzakelijk om medewerkers bij te brengen hoe ze de organisatie en haar data beter kunnen beschermen. Een effectief awareness programma houdt ze doorlopend scherp en op de hoogte van nieuwe risico’s. Een eenmalige training werkt aantoonbaar slechts voor een beperkte periode. Met doorlopende trainingsprogramma’s blijven de kennis en het gedrag van werknemers op een constant hoog niveau. Het programma is beschikbaar in acht talen, waaronder het Nederlands, Engels en Frans.

Download onze Datasheet

Van bewustwording naar een werkomgeving waarin digitaal veilig en
informatiebewust werken de norm is. Daar helpen we je graag mee!

DE AANPAK VAN 123AUTOMATISERING
Het security-awareness programma van 123AUTOMATISERING combineert verschillende elementen waar zowel medewerkers, als je bedrijf als geheel veel profijt van hebben. Als organisatie profiteer je van totale ontzorging en professionele support van onze experts. Een effectief programma bestaat uit een baseline-audit, startevent, e-learning, phishingsimulatie en rapportage.

 

 

Download onze Datasheet

 

KLASSIKALE TRAINING

KLASSIKALE TRAINING

Voor de gemiddelde medewerker is cybersecurity een moeilijk onderwerp, evenals de bijbehorende wetgeving en dataprivacyregels. Onze ervaren docenten nemen alle onderwerpen door met de groep, in begrijpelijke taal, en leggen de link met de dagelijkse praktijk. Trainingssessies duren twee uur en betrekken de cursisten met een interactieve aanpak. Groepen bestaan uit maximaal 25 personen. Klassikale training is een uitstekende manier om veilig gedrag snel bij te brengen.

E-LEARNING

E-LEARNING

Alle medewerkers krijgen toegang tot ons e-learningplatform. Deze bevat verschillende modules van 5 tot 15 minuten, met animaties, filmpjes, scenario’s en tips en trucs. Door modules uit te kiezen, geef je jouw eigen programma vorm. Met een eigen schema en eigen examens. Werknemers kunnen bijvoorbeeld een of twee modules per maand doorlopen zodat security regelmatig onder de aandacht komt.

PHISHINGSIMULATIE

PHISHINGSIMULATIE

Phishingsimulaties en audits brengen de vaardigheden en kennis van medewerkers in de praktijk zonder dat de organisatie risico loopt. Het programma van 123automatisering is ontwikkeld om te motiveren.
Medewerkers krijgen daarom een vriendelijk bericht wanneer de simulatie hen in de val lokt. Hierin staat dat het slechts een test was, gevolgd door enkele tips en trucs waarmee ze herhaling voorkomen. Phishingsimulaties kunnen van tevoren worden aangekondigd, indien je organisatie onaangekondigde simulaties niet ethisch vindt.

RAPPORTAGE

RAPPORTAGE

De rapportagetool van het e-learningplatform geeft realtime informatie over de voortgang en resultaten van gebruikers. Beheerders kunnen hiermee rapportages
en certificaten voor gebruikers en gebruikersgroepen genereren.