123 AutomatiseringSecurity

Als organisatie moet je kunnen vertrouwen op de veiligheid, betrouwbaarheid en continuïteit van je ICT omgeving. Immers is een veilige ICT-omgeving van strategisch belang en essentieel voor de primaire processen van uw organisatie. 123AUTOMATISERING zorgt ervoor dat u controle hebt én houdt over uw netwerk.

ONS DOEL IS OM ORGANISATIES TE VOORZIEN VAN VEILIGE EN BETROUWBARE ICT OMGEVINGEN

Cybercriminelen vinden steeds creatievere manieren om ongeautoriseerde toegang tot uw bedrijfsmiddelen te verkrijgen. Daardoor moeten organisaties hun data steeds beter beschermen. Daarbij vertrouwt u op veilige en betrouwbare ICT. Met onze ICT-oplossingen zorgen we voor zekerheid, continuïteit en vooruitgang voor uw organisatie.

Gelukkig komen er steeds nieuwe beveiligingsoplossingen op de markt om uw organisatie te beschermen. Maar welke oplossingen passen bij uw bedrijf? Hoe begint u eraan en welke bouwstenen heeft u allemaal nodig voor een veilige ICT-omgeving?

Security bouwstenen

Sentinel One

Sentinel One

De meeste organisaties hebben beveiligingsoplossingen op verschillende niveau’s om te voorkomen dat schadelijke software hun netwerk binnen dringt.

Het gebrek aan integratie met hersteloplossingen zorgt voor een scheiding tussen detectie en herstel, waardoor organisaties lang kwetsbaar blijven.

Lees verder
Managed Firewall

Managed Firewall

Cybercriminelen vinden steeds creatievere manieren om ongeautoriseerde toegang tot uw bedrijfsmiddelen te verkrijgen. Door deze geavanceerdere aanvallen op je netwerk infrastructuur zijn veiligheid en continuïteit van je bedrijfsvoering constant in gevaar.

Lees verder
Systeembeheer

Systeembeheer

Werkplekken en het netwerk worden dagelijks gebruikt en moeten daarom ook onderhouden en gemonitord worden. Gebruikers van die werkplekken moeten met ICT vraagstukken of problemen ergens terecht kunnen en snel geholpen worden.

Zo bieden wij u de mogelijkheid om uw servers, werkplekken en randapparatuur 24/7 proactief te monitoren op mogelijke storingen en/of risico’s.

Lees verder
Back-Up

Back-Up

Een belangrijke onderdeel van ICT Security is ook het veiligstellen van uw bedrijfsgegevens. Om dit goed op te zetten zullen er eerst een aantal vragen beantwoord moeten worden:

- Hoe vaak moet er een back-up gemaakt worden?
- Hoe snel moet de back-up terug gezet kunnen worden?
- Welke data wilt u back-uppen?
- Op welk detail niveau wilt u gegevens kunnen herstellen?
- Hoe lang moet een back-up bewaard worden?

Lees verder
IP-VPN

IP-VPN

Met een Managed IP VPN kiest u voor een beheerd virtueel bedrijfsnetwerk. U en uw collega’s hebben dan altijd en overal veilig toegang tot bedrijfsinformatie. Naar het beheer heeft u geen omkijken. Kies voor veilige en betrouwbare communicatie tussen uw vestigingen.

Lees verder