123 AutomatiseringWerkplekbeheer / Netwerkbeheer

Werkplekken en het netwerk worden dagelijks gebruikt en moeten daarom ook onderhouden en gemonitord worden. Gebruikers van die werkplekken moeten met ICT vraagstukken of problemen ergens terecht kunnen en snel geholpen worden.

Bij 123AUTOMATISERING snappen we dat als geen ander. Al sinds 1997 zijn we actief in het beheren van netwerken en werkplekken zowel op locatie als op afstand.

ICT beheer met RemoteManagement (RM)

We verzorgen uw ICT beheer met RemoteManagement (RM). Zo bieden wij u de mogelijkheid om uw servers, werkplekken en randapparatuur 24/7 proactief te monitoren op mogelijke storingen en/of risico’s.

Belangrijke onderdelen, zoals een harddisk, geheugen en processor worden constant in de gaten gehouden. Naast hardware onderdelen monitoren we ook applicaties, zoals een back-up- of Anti-virus programma. Optioneel is dit uit te breiden met Patchmanagement. Hiermee wordt uw systeem constant bijgewerkt met de laatste kritische (Windows) updates.

Patchmanagement module

In feite houden wij uw systemen continu in de gaten en door de optionele Patchmanagement module ook nog up-to-date. Kritische updates worden door ons geïnstalleerd. Wij zorgen er voor dat uw gebruikers iedere dag weer zorgeloos aan de slag kunnen gaan en blijven!
Wekelijks worden er automatisch rapportages per e-mail verstuurd, waarin u in één overzicht de status van uw server(s) en/of werkstation(s) kunt bekijken.

De monitoring van uw server(s) vindt plaats met een interval van 5 minuten. Uw werkstations worden met een interval van 30 minuten gemonitord. 123AUTOMATISERING biedt u hiermee een permanente monitoring.

En met diezelfde tool kunnen we de werkplekken gemakkelijk van afstand overnemen wanneer er een probleem is of de gebruiker een vraag heeft.

Door middel van hulp-op-afstand zijn we altijd dichtbij.

Voor een vast bedrag per werkplek per maand krijgt je:

  • remote support (remote uren inbegrepen)
  • 24/7 monitoring
  • Patches en updates (patchmanagement)
  • Antivirus, updates en monitoring
  • Printers, switches e.d. zijn inbegrepen