123 AutomatiseringBedrijfsverzamelgebouwen

Bedrijfsverzamelgebouwen

Voor veel ondernemers is een kantoor huren een te grote stap en is thuis werken geen optie door gebrek aan ruimte of de aanwezigheid van jonge kinderen. Bedrijfsverzamelgebouwen bieden deze ondernemers een oplossing. Hier worden de ondernemers voorzien van werkruimte en bepaalde faciliteiten. Deze moderne manier van werken is immens populair onder kleine ondernemingen. Op gebied van ICT zijn hier wel een aantal uitdagingen.

Denk hierbij aan de volgende ICT voorzieningen:

Betrouwbaar Internet

De basis voor alle ICT oplossingen over IP voor een modern bedrijfsverzamelgebouw is een betrouwbare, stabiele en veilige Internetverbinding met ruime bandbreedte. Wij verdelen de bandbreedte, of kennen we bandbreedte specifiek toe aan afnemers. Omdat er meerdere ondernemers zitten die allemaal afhankelijk zijn van Internet voorzien we ook een fail-over oplossing zodat er bij een storing automatisch overgeschakeld wordt naar de andere Internetverbinding.

Infrastructure / Netwerk

123AUTOMATISERING kan de bekabeling, de centrale patchkasten en de netwerkapparatuur verzorgen voor het bedrijfsverzamelgebouw. Voor alle verschillende ondernemers maken we een eigen VLAN zodat hun netwerk is afgeschermd van de rest. Wel zo veilig.

Managed WiFi

De verschillende ondernemers zullen door het gehele bedrijfsverzamelgebouw gebruik willen maken van WiFi. En wel in hun eigen VLAN netwerk. Daarnaast zullen de ondernemers ook regelmatig gasten ontvangen die ook gebruik maken van WiFi.

Natuurlijk wil je dit wel afgesloten hebben van je eigen netwerk, waardoor je gasten kwalitatief goede Wifi kunnen gebruiken zonder dat je eigen ICT daar hinder of gevaar van ondervindt. Wij richten een Managed WiFi waarbij elke ondernemer zijn eigen WiFi krijgt.

Werkplekbeheer en telefonie

Wil je als bedrijfsverzamelgebouw naast bovenstaande faciliteiten ook ontzorgen op het gebied van telefonie, hardware en werkplekbeheer. Of zijn er huurders die op zoek zijn naar een ICT partij die hen hierin kan voorzien. 123AUTOMATISERING is ook hiervoor de juiste partij.
Door middel van hulp-op-afstand zijn we altijd dichtbij.

Beveiligingscamera’s

Bij bedrijfsverzamelgebouwen is het raadzaam om rondom het gebouw (ingang(en) en parkeerplaatsen) beveiliging camera’s te plaatsen om de assets van u en de ondernemers te monitoren. Met het gebruik van een NVR worden de beelden tijdelijk opgeslagen.

Toegangscontrole systemen en Intercom

Een toegangscontrole systeem kan gebruikt worden voor registratie en beheer van uw panden. Zo kunt u ervoor zorgen dat alleen de mensen met de juiste machtiging op een bepaalde afdeling kunnen komen. Door het gebruik hiervan wordt er ook geregistreerd welke medewerker op welk tijdstip een deur opent.

In combinatie met een intercom systeem kunnen gasten bij de poort en/of de voordeur contact opnemen met de juiste huurder.