123 AutomatiseringMicrosoft stopt ondersteuning Windows 7

Microsoft heeft het afgelopen jaar al veel gecommuniceerd over het aflopen van de ondersteuning van Windows 7. Ondanks deze communicatie zijn er nog heel wat Windows 7 machines in omloop.

Is uw organisatie al voorbereid?

10 jaar geleden op 22 januari 2009 is Windows 7 uitgebracht. En nu 10 jaar later gaat Microsoft de ondersteuning van Windows 7 echt stoppen. Vanaf dat moment brengt Microsoft geen software updates ter bescherming van Windows 7 machines en stopt Microsoft volledig met de technische ondersteuning. 

Wat houdt dit voor u in?

Als u een pc hebt met Windows 7, ontvangt deze na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Als er vervolgens een beveiligingslek ontstaat kunnen hackers op uw computer komen en uw bestanden versleutelen. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10 omdat anders de veiligheid van uw bedrijf, uw klanten en uw bestanden gevaarloopt. Windows 10 ontvangt de laatste beveiligingsupdates die helpen om u en uw gegevens beter te beveiligen.

De overstap naar Windows 10 gaat mogelijk samen met het vernieuwen van uw hardware, vanwege de eisen die dat het nieuwe besturingssysteem hieraan stelt.

Gebruikt uw organisatie nog Windows 7? 
Bij 123Automatisering denken we graag met u mee.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Vul snel ons contactenformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.