123 AutomatiseringNu contact opnemen

Vul dit formulier in om erachter te komen hoe de nieuwe ThinkBook Plus je perfecte productiviteitspartner kan worden.

Dit veld is verplicht
Moet uit ten minste 3 tekens bestaan
Dit veld is verplicht
Moet uit ten minste 3 tekens bestaan

Wil je marketingberichten van ons blijven ontvangen?*

Dit veld is verplicht

*Verplichte velden

Werk samen. Creëer. Evalueer. Reageer.

Moderniseer multitasking met de NIEUWE ThinkBook Plus

Klaar voor de nieuwe digitale generatie?

De balans slaat om op werkplekken in de hele wereld. Millennials en Generation Z vormen nu samen 59% van het gemiddelde personeelsbestand, overtreffen de vorige generaties in aantal en transformeren de kantoordynamiek.

Deze nieuwe golf van talent is opgegroeid in een digitale wereld. Ze zijn van nature technisch onderlegd en zijn natuurlijke multitaskers, die altijd op zoek zijn naar nieuwe technologie die ze kan helpen om dingen vaker, sneller en beter te doen.

In samenwerking met Lenovo kunnen we je de juiste technologie aanbieden om je nieuwe medewerkers te ondersteunen.

Wij helpen MKB bedrijven met ICT, CLOUD en VOIP vraagstukken. Ons doel is om deze vraagstukken om te zetten in veilige en betrouwbare ICT oplossingen met een hoge beschikbaarheid.

2,1 uur

Dat is hoeveel tijd de gemiddelde kenniswerker per dag kwijt is om zich opnieuw te focussen wanneer hij/zij tussen taken schakelt*. Als je dat vermenigvuldigt met werkdagen en het aantal medewerkers, dan wordt de opdoemende productiviteitsuitdaging wel duidelijk.

87% van de MKB-kopers vindt dat het verbeteren van de productiviteit van werknemers een hoge of cruciale prioriteit is voor hun bedrijf in de komende 12 maanden.

*MKB-onderzoek in opdracht van Lenovo uitgevoerd door Forrester Research - juli 2019

Een nieuwe laptopervaring

Het is tijd voor een nieuw type van apparaat: een laptop die is ontworpen om de negatieve gevolgen van multitasking tegen te gaan door alle verschillende soorten werktaken beter te ondersteunen. Deze technologie moet mensen helpen om beter samen te werken in fysieke of virtuele vergaderingen, waar ideeën kunnen worden geconceptualiseerd, beslissingen genomen en vooruitgang kan worden beoordeeld.

Het moet ze helpen informatie te creëren en te verwerken en werkdocumenten beter te bekijken: werk lezen, bewerken en annoteren.

Je perfecte productiviteitspartner

Maak kennis met de nieuwe ThinkBook Plus.

Het biedt je alle slimme functies en ontwerpelegantie die je verwacht van het ThinkBook-assortiment, in een ultradraagbaar 13-inch formaat.

Maar het biedt ook een onverwacht gewaagde reeks innovaties, zoals een interessant beeldscherm op de bovenklep dat met e-ink kan worden beschreven en dat met de nieuwe komst van werknemers in gedachten is ontworpen.

Dit alles maakt de ThinkBook Plus tot een uniek en krachtig nieuw apparaat voor de huidige hoogeisende werkplek.

 

Praat met ons team om erachter te komen hoe de nieuwe ThinkBook Plus je perfecte productiviteitspartner kan worden