123 AutomatiseringWireless as a Service (WaaS)

Een stabiel en snel Wi-Fi netwerk zonder geen hoge investering maar voor een minimale vergoeding per maand? Dát is Wireless as a Service (WaaS). Dankzij dit unieke Wi-Fi concept profiteert u zonder investering van de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk. Bovendien heeft u geen enkel omkijken naar het beheer en onderhoud hiervan.

Geen dure investering

Het unieke van WaaS is de flexibiliteit van het concept. U bent niet gebonden aan een investering of een langdurig contract, maar neemt een draadloos netwerk (Wireless LAN) als een dienst af. En dat biedt zo voordelen. Zo vormt een beperkt budget niet langer de drempel voor draadloze vrijheid en wordt het Wireless LAN eenvoudig aan veranderende gebruikerswensen aangepast.

Service inbegrepen

Bovendien bent u met een WaaS abonnement altijd verzekerd van een optimale W-iFi omgeving. Mocht er onverwachts een probleem ontstaan, wij reageren direct en nemen contact met u op. Ons motto is: ‘Voorsprong door service..’ Van bijkomende kosten is geen sprake, u heeft immers een abonnement op uw WaaS dienst.

Optimale beveiliging

Op het gebied van zekerheid speelt ook de beveiliging van een draadloos netwerk een cruciale rol. Privacygevoelige informatie moet immers alleen binnen uw organisatie blijven! Met een WaaS abonnement hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw netwerk kan volgens de strengste beveiligingseisen worden ingericht en wordt consequent van updates voorzien. Dat staat garant voor beveiliging op het hoogste niveau.

Kwaliteit

Voorafgaand aan de installatie vindt een uitgebreide Site Survey plaats. Tijdens deze meting stellen we onder andere het precieze aantal WiFi AccessPoints vast dat nodig is voor uw specifieke gebruikerswensen. Bovendien wordt uw draadloos netwerk altijd ingericht met hoogwaardige kwalitatieve componenten.