123 AutomatiseringManaged Firewall

Cybercriminelen vinden steeds creatievere manieren om ongeautoriseerde toegang tot uw bedrijfsmiddelen te verkrijgen. Door deze geavanceerdere aanvallen op je netwerk infrastructuur zijn veiligheid en continuïteit van je bedrijfsvoering constant in gevaar.
Het doel van de cybercriminelen is het bemachtigen van vertrouwelijke informatie, of het ernstig verstoren van de bedrijfsprocessen.

Hackers vallen niet alleen uw bedrijfsnetwerken aan, zij proberen uw medewerkers ook met geavanceerde malware, bots, drive-by-downloads en phishing te misleiden.
Een managed firewall is een belangrijk onderdeel van te nemen maatregelen om deze bedreigingen af te wenden.

Beschermd uw organisatie tegen de gevaren van het internet

Speciaal voor bedrijven die goed beschermd willen worden tegen alle gevaren van het internet, maar zelf niet beschikken over specialistische kennis om een firewall goed te kunnen beheren, bieden wij onze Managed Firewall dienst aan.

Wij maken hiervoor gebruik van Fortinet Next Gen Firewalls. Bij deze Next Gen firewalls zitten de echte mooie toevoegingen zoals bijvoorbeeld antivirus en intrusion detection of prevention.

De inzet van FortiGate Next-Generation firewalls voorziet in het product dat de bedreigingen effectief tegengaat en bedrijfsgevoelige informatie beveiligt. Met een FortiGate firewall worden bedreigingen niet enkel lokaal tegengegaan. Door de actieve koppeling met FortiGuard (de cloud dienst van FortiNet) wordt de firewall up-to-date gehouden en wordt er realtime gecontroleerd op content categorieën om bedreigingen buiten de deur te houden.

Waarom Fortinet Firewall?
Firewalls, netwerksegmentatie en inspectie van het verkeer zijn belangrijker dan ooit. De Fortinet Firewall biedt deze mogelijkheden en is hiermee een essentieel bouwblok voor een goede veilige werkomgeving. Bekende bedreigingen worden gestopt door middel van Application Control, IPS, Anti-Malware en URL filtering. De FortiGate is ook in staat om onbekende bedreigingen te detecteren