123 AutomatiseringHygiënische Toetsenborden en Muizen

Het niet regelmatig desinfecteren van uw toetsenbord en muis kan leiden tot verspreiding van bacteriën en virussen. Dit is in een omgeving als een Dierenziekenhuis, Dierenkliniek of Dierenartsenpraktijk ongewenst. Ruimtes zoals de spreekkamer, voorbereiding of de operatiekamer waar steeds andere collega’s werken op de werkplekken. Daarom is het van uiterst belang dat u regelmatig uw toetsenbord desinfecteert. De medische toetsenborden van 123Automatisering zijn gemakkelijk en snel te reinigen en minimaliseert de kans op infecties.

Toetsenborden
Water- en morsbestendig – 
IP66 CERTIFIED

Door het volledig vlakke oppervlak en de afwezigheid van naden is het toetsenbord makkelijk te reinigen met een desinfecterende oplossing. Met de dunne siliconen bescherming zijn de toetsenborden goed bestand tegen desinfectievloeistoffen terwijl de gebruiker kan typen als op een normaal toetsenbord. Deze medische toetsenborden zijn bestand tegen alle bekende desinfectie middelen zoals alcohol, peroxides, chlooroplossingen etc.


Gemakkelijk Reinigen

Met één druk op de aparte ‘key lock’ kunnen de toetsen uitgeschakeld worden tijdens het reinigen en desinfecteren. Alleen indien reinigen en desinfecteren in enkele seconden gedaan kan worden, zal dit in de praktijk ook regelmatig gebeuren. Daarom hebben de toetsenborden een volledig glad oppervlak zonder randen of naden waardoor het desinfecteren zeer snel en eenvoudig is.


Muizen
Water- en morsbestendig – 
IP66 CERTIFIED

Purekeys medische muizen zijn voorzien van een hoogwaardig siliconen buitenlaag die gemakkelijk te reinigen is zodat dit tussen iedere patiënt behandeling door kan worden uitgevoerd. Door het volledig vlakke oppervlak en de afwezigheid van naden is de muis makkelijk te reinigen met een desinfecterende oplossing.


Touch Scroll

Alle medische muizen hebben een touch-scroll functie waarmee u op een prettige manier kunt scrollen.

123Automatisering is reseller van Purekeys toetsenborden en muizen.
De toetsenborden en muizen zijn verkrijgbaar in het zwart en in het wit. Beiden zowel te verkrijgen in USB en WiFi uitvoering.


Prijzen

USB
Purekeys toetsenbord (zwart/wit)          €135,00
Purekeys muis (zwart/wit)                        €62,00        

WIFi
Purekeys toetsenbord (zwart/wit)         €170,00
Purekeys muis (zwart/wit)                        €80,00


Prijzen zijn Excl. btw.


Bent u geïnteresseerd in de hygiënische toetsenborden en/of muizen?

Neem dan contact met ons op via 030-3035338, stuur een email naar Info@123automatisering.nl of vul ons contactenformulier in.

[contact-form-7 id=”671″ title=”Info-formulier”]