123 AutomatiseringEye of the Night

Het gebruik van beveiligingscamera’s voor het observeren van openbare ruimtes en bij bedrijven is tegenwoordig goed geaccepteerd. Ook privé zie je een enorme toename in het gebruik van beveiligingscamera’s voor het observeren van eigendommen.

Toch zie je nog vaak dat de opgenomen beelden tegenvallen. Vaak zijn de beelden die overdag zijn opgenomen prima maar de beelden die s’nachts worden opgenomen vallen vaak tegen.

En dat hoeft tegenwoordig echt niet meer. Er zijn nl. heel veel goede, betrouwbare en vooral betaalbare oplossingen te verkrijgen.

Infrarood

Een goede oplossing is een IP Camera met infrarood nachtzicht die automatisch overschakelt naar grijstinten zodra de infraroodverlichting wordt ingeschakeld.

Hikvision camera’s

Color Vu

Met de nieuwste technologie is het zelfs mogelijk om heldere en scherpe kleurenbeelden vol levendige details in donkere scenario’s vast te leggen. Dit is waar ColorVu-technologie voor gemaakt is.

Laat u verrassen door de interessante prijs en de geweldige kwaliteit.

Een persoon die een paarse jas draagt, of een groene auto met een modderig kenteken – een ColorVu camera legt dit allemaal vast, zelfs in totale duisternis.

Grote diafragma’s en geavanceerde sensoren zorgen samen voor duidelijke en waardevolle beelden, hoe weinig licht er ook mag zijn.

ColorVu brengt de best mogelijke video oplossing door slim gebruik te maken van wit licht. En nu ook met audio ondersteuning en een 2.8mm lens.

De camera is voorzien van een sensor die bij gebrek aan licht via wit licht de scene kan uitlichten. Door deze combinatie kan de camera 24 uur per dag een kleurenbeeld geven.

Het zichtbare witte licht heeft tevens het voordeel dat de beveiliging zichtbaar is waardoor ongewenste bezoekers goed zien dat het terrein beveiligd is.

Wenst u meer informatie omtrent de mogelijkheden van Infrarood of ColorVu camera’s voor de beveiliging van uw assets? Neem dan contact met ons op via 030-3035338 of vul onderstaand contact formulier in.