123 Automatisering3CX – meer dan alleen bellen

Als je aan Hosted VoIP denkt, denk je waarschijnlijk direct aan telefonie. En dat klopt. Zakelijke telefonie waarbij de telefooncentrale in de cloud staat. Ideaal want je hebt geen grote apparaten op kantoor staan en je hebt er geen onderhoud eraan. Wordt je organisatie groter? Dan is uitbreiden van je telefooncentrale eenvoudig en snel gedaan.

Naast dat je kunt bellen en gebeld kunt worden, zijn er veel meer mogelijkheden die je kunt toepassen. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van bepaalde systemen zoals je CRM-systeem aan je telefooncentrale.

WALLBOARD

Standaard inbegrepen is het Wallboard waarin je o.a. heel overzichtelijk kunt zien hoeveel gesprekken er zijn geweest , hoeveel verloren gesprekken, hoeveel gesprekken er in de wacht staan en de gemiddelde wachttijd.


Veelzijdigheid aan toestellen

Of u nu wilt communiceren met een vast toestel, een Smartphone (Android en IOS) of uw computer. Met 3CX is het mogelijk. Bellen met het nummer van de zaak waar u ook bent.


Flexibel

Flexibiliteit, dat is wat je kan verwachten als je ervoor kiest om te gaan bellen via het platform van 3CX. Waar je ook bent. Met de App op uw smartphone, met een vast toestel of met de webclient op uw PC/Laptop, u kunt overal bellen met het vaste nummer van de zaak zolang u maar een internetverbinding heeft.


De 3CX oplossing onderscheid zich ten positieve vanwege de strak ogende webclient, een telefonie oplossing waarmee je vanuit de browser kunt bellen maar ook je scherm delen, een webcam vergadering kunt doen of kunt chatten met bezoekers op je website.


Videoconferenties zonder apps voor een onbeperkt aantal gebruikers

Voor de meeste videoconferentie-oplossingen moeten gebruikers een app downloaden of een account aanmaken. Dat is niet alleen tijdrovend, maar kan ook beveiligingsproblemen opleveren en is voor veel gebruikers een extra horde die ze moeten nemen.

De geïntegreerde functie voor videoconferenties van 3CX is gebruiksvriendelijk en werkt zonder apps. Dat betekent dat de externe deelnemers die u uitnodigt, geen apps hoeven te downloaden of account hoeven aan te maken om te kunnen deelnemen. Ze hoeven alleen maar in hun browser op de link naar uw videoconferentie te klikken, dat is alles!

Online vergaderingen, presentaties of hulp op afstand

Met de videoconferenties van 3CX beschikt u over alle functies voor een één-op-éénvergadering, een verkooppresentatie, een brainstormsessie met het team, een webinar of zelfs een online klaslokaal. U kunt eenvoudig online vergaderruimtes configureren met alle benodigde hulpmiddelen voor elke denkbare situatie. En uw medewerkers kunnen zelfs deelnemen via hun mobiele telefoon.

Meer info?

Neem contact met ons op via ons contactenformulier of bel met 030-3035338.